Sint Nicolaas is eenieders vriend. Ik tref u graag tijdens de intocht in Nijmegen, maar vindt het ook een feest om bij u thuis in het gezin met de kinderen te spreken. U kunt me op school of peuterspeelzaal treffen en als u het leuk vindt brengen we ook een bezoek aan uw bedrijf of vereniging.

Madurodam 2008 | Intocht 2007 | Intocht 2006 | Thuis | Bedrijf | School | Portretten

Impressies intocht Nijmegen december 2007 : "Ik ben welkom!!"
Na een moeizame reis, want de storm speelde ook Sinterklaas en zijn pakjesboot 9 parten,
is Sinterklaas weer in Nijmegen. De Goedheiligman vindt het heerlijk om weer in Nijmegen
te zijn. "Ik word hier altijd zo enthousiast onthaald!" Sinterklaas werd voor het eerst
ontvangen door burgemeester Thom de Graaf. De Sint was blij verrast, want hij kende Thom
uiteraard nog als klein jongetje, dat vroeger tijdens de intocht ook al heel goed kon zingen.
Meer foto's van de intocht vindt u op de de website van
Stichting Intocht Sint Nicolaas Nijmegen en op Nijmegen online treft u maar liefst 442 foto's. Grote kans dat u en uw kinderen daar ook te vinden zijn, genietend van een fantastisch feest op een stralende dag. Onder aan deze pagina treft u de foto's van de intocht in Hatert, ook een geweldig feest!

Impressie intocht Hatert 24 november 2007
Het was een koude doch zonnige dag toen Sint Nicolaas op zaterdag 24 november 2007 aanmeerde aan de loskade in Hatert te Nijmegen. Na een rondrit door de wijk op Amerigo, heeft de Sint met zijn Pieten een gezellig programma voor alle kinderen in Hatert gebracht, waarbij er bellen werden geblazen en alle kinderen op de foto gingen met de Sint.
Sint Nicolaas was blij verrast met de vele tekeningen en kleurplaten. Zelfs een mooie kijkdoos, gekregen van de lieve Kinderen uit Hatert, viel hem ten deel. Ook de kinderen werden dit jaar weer verwend met een klein cadeautje.